ГалАвтоСвіт – Nissan

ГалАвтоСвіт – Nissan

м. Львів, вул. Городоцька, 306
понеділок-п'ятниця: 9:00 – 19:00;
субота: 9:00 – 15:00;
неділя: вихідний
Сайт компании

Автоцентр «ГалАвтоСвіт» розташований на території в 1,0 га, із загальною площею приміщень - 3000 квадратних метрів. Площа шоу-рума складає 600 квадратних метрів і розрахована на 12 виставкових автомобілів і 7 автомобілів для тест-драйвів. Сервісна зона вміщає 11 робочих постів для проведення ремонту і технічного обслуговування автомобілів 4 поста для проведення робіт по установці додаткового устаткування і 3 поста кузовного цеху, загальна площа СТО – 900 квадратних метрів. Площа складу запасних частин складає більше 350 кв. м і вміщає більше 6000 найменувань. Для паркування автомобілів виділено 5000 метрів квадратних, з яких 107 місць розраховано для нових автомобілів перед самим автоцентром, а також місця для паркування клієнтів автосалону, автосервісу і за автоцентром - для працівників «ГалАвтоСвіт».

 

Наш автоцентр - один із небагатьох дилерських центрів, який повністю відповідає стандартам марки Nissan і забезпечує всі вимоги щодо виконання технічних процесів. Автоцентр «ГалАвтоСвіт» збудовано спеціально для того, щоб наші клієнти мали доступ до високого рівня сервісного та технічного обслуговування, одночасно маючи можливість попрацювати в Інтернеті, скориставшись технологією Wi-Fi.

Автоцентр «ГалАвтоСвіт» є авторизованим сервісним центром Nissan в Україні. Наш досвід, професійна команда спеціалістів та сучасне обладнання – це запорука високоякісного сервісного обслуговування.

ДІАГНОСТИКА:

  • Діагностика ходової частини на комп’ютерному обладнанні;
  • Діагностика систем кондиціонування;
  • Перевірка стану акумулятора;
  • Перевірка рівня мастила у двигуні;
  • Перевірка рівня рідини гідропідсилювача;
  • Перевірка стану та рівня гальмівної рідини;
  • Перевірка стану автомобільних фільтрів. 

РЕМОНТ:

  • Ремонт ходової частини;
  • Ремонт двигуна, трансмісії, стартера, генератора;
  • Промивання паливної системи;
  • Заправка кондиціонера;
  • Та багато іншого.

Команда ГалАвтоСвіту – це досвідченні професіонали, які пройшли спеціальну підготовку від заводу-виробника Nissan. В зручний для вас час ви можете провести як планове так і профілактичне обслуговування вашого авто.

 

Для приємного проведення часу ми раді запропонувати комфортабельну зону відпочинку та затишне кафе, яке розміщене на другому поверсі нашого автоцентру.

Кожного дня з 09.00 до 19.00 у будні та з 09.00 до 15.00 – у суботу для Вас відкритий просторий виставковий зал, працює авторизований сервісний центр, обладнаний за останнім словом техніки та виконуючий ремонт будь-якої складності.

Популярные марки и модели
VW

PassatGolfJettaGolfTouaregTiguanTouran

Ford

FiestaEdgeKugaFocusFocusFusionEscape

BMW

X1X3X53 series

Mazda

6CX-9CX-5

Suzuki

VitaraSx4

Kia

SportageSorentoNiro

Mitsubishi

ASXOutlanderPajero Sport

Renault

DusterCapturMeganeSanderoLogan

Peugeot

2083083008

Skoda

RapidOctaviaKodiaqKaroq

Mercedes-Benz

SGLACLA

Toyota

CorollaCamryRAV 4



© 2024 Автобазар™– Купить новое авто или продать бу с пробегом в Украине

.
.