Скандик Моторс Сервис Вольво

Скандик Моторс Сервис Вольво

вул. Сірка, 47 Дніпро, 49010
Пн-Пт с 9-00 до 19-00
Сб с 10-00 до 15-00
Сайт компанії

Коли Ваш автомобіль проходить обслуговування у дилерському центрі Volvo, ми даємо Вам офіційну обіцянку. Вона називається «Зобов‘язання Volvo щодо обслуговування» та гарантує неперевершене поєднання якості, впевненості та експертних знань. По-перше, Ваш особистий консультант з питань обслуговування вирішить всі Ваші питання та забезпечить, що Ви дістанетеся потрібного Вам місця.

Далі наші кваліфіковані техніки проведуть повну перевірку стану автомобіля, включаючи безкоштовне поновлення програмного забезпечення, гарантуючи найвищий рівень його функціонування. У дилерському центрі «Скандик Моторс» ми рекомендуємо ремонтувати автомобілі Volvo у Центрі ремонту кузова та лакофарбового покриття, погодженому Volvo, де Ви матимете впевненість, що виконуються всі належні ремонтні процедури, та використовуються тільки оригінальні запчастини Volvo. Вам може бути невідомо, що деякі страхові компанії знижують витрати шляхом встановлення неоригінальних запчастин, панелі не замінюють, а ремонтують, що може негативно вплинути на рівень безпеки Вашого автомобіля.

Мережа, погоджена Volvo, використовує тільки оригінальні запчастини Volvo, забезпечуючи дотримання найвищих вимог до безпеки, якості та захисту навколишнього середовища.

ПОНОВІТЬ СИСТЕМУ КОНДИЦІОНУВАННЯ ТА ВІДЧУЙТЕ ПРОХОЛОДУ Сідаючи у розпечений автомобіль літнім днем або проводячи довгу поїздку у жаркому салоні, можна легко зіпсувати будь-яку подорож. Наразі Ви можете забезпечити ідеальний клімат в автомобілі за допомогою перевірки системи кондиціонування повітря від Volvo. Ефективність та експлуатаційні якості систем кондиціонування повітря можуть поступово знижуватися внаслідок цілого ряду причин. А зважаючи на те, що це часто відбувається дуже повільно, Ви можете не помічати погіршення, доки система не досягне точки, коли взагалі не зможе підтримувати температуру. Дозволивши спеціалістам Volvo регулярно перевіряти систему кондиціонування повітря, Ви уникнете непотрібних проблем. Взагалі, системи кондиціонування повітря працюють за тим же принципом, що й холодильник, видаляючи спеку усередині та випускаючи її назовні. Але зважаючи на те, що електронний клімат-контроль сучасного автомобіля Volvo незрівнянно складнішим, Вам слід постійно давати можливість справжнім експертам, навченим технікам з авторизованого центру Volvo, поглянути на нього. ЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ВИПРОБУВАННЯ СИСТЕМИ КОНДИЦІОНУВАННЯ ПОВІТРЯ: БЕЗКОШТОВНО Навчені техніки Volvo проведуть випробування системи кондиціонування повітря Вашого Volvo, включаючи вимірювання ефективності охолодження системи обдуву. ОЧИСТКА СИСТЕМИ КОНДИЦІОНУВАННЯ ПОВІТРЯ: 39 ФУНТІВ Для попередження росту мікроорганізмів у системі кондиціонування повітря, що призводить до затхлого, неприємного запаху, ми очистимо Вашу систему з використанням технології ультразвукової вапоризації «AirCo-Clean». Процедура займає лише 20 хвилин, а після її застосування відчуватиметься свіжість у всьому салоні автомобіля. Щоб замовити перевірку системи кондиціонування повітря, просимо звертатися до нас. (Всі ціни включають вартість робіт (у залежності від ситуації) та ПДВ у дилерських центрах, що беруть участь.)

Популярні марки і моделі
VW

PassatGolfJettaGolfTouaregTiguanTouran

Ford

FiestaEdgeKugaFocusFocusFusionEscape

BMW

X1X3X53 series

Mazda

6CX-9CX-5

Suzuki

VitaraSx4

Kia

SportageSorentoNiro

Mitsubishi

ASXOutlanderPajero Sport

Renault

DusterCapturMeganeSanderoLogan

Peugeot

2083083008

Skoda

RapidOctaviaKodiaqKaroq

Mercedes-Benz

SGLACLA

Toyota

CorollaCamryRAV 4



© 2024 Автобазар™- Купити нове авто або продати бу з пробігом в Україні

.
.