СТО Citroen "Карпаты Мотор"

СТО Citroen "Карпаты Мотор"

Ивано-Франковск, ул. Ребета, 4 В
Пн-Сб с 9-00 до 19-00
Сайт компанії
AutobookingForm 112
Записатися на СТО

Сертифікований сервісний центр компанії ТОВ" Карпати Мотор" по передпродажній підготовці, гарантійному і післягарантійному обслуговуванню автомобілів обладнаний у відповідності до стандартів Citroen і є одним із найсучасніших підприємств з обслуговування автомобілів у Івано-Франківському регіоні. Всі роботи проводяться за рекомендованою виробником методикою з використанням дилерського обладнання, оригінальних запчастин та матеріалів. Кваліфікована команда спеціалістів регулярно проходить спеціальну підготовку по програмі, розробленій "Citroen".

У сервісному центрі працює 4 підйомника, стенд розвал-сходження, пост електроніки, пост діагностики і шиномонтаж, безконтактна мийка. Під час обслуговування клієнти мають змогу відпочити у гостинній ложі з плазмовим телевізором, скуштувати гарячу каву та чай.

 

Сервісне обслуговування.

Спеціалістами Citroen розроблені спеціальні програми обслуговування автомобілів, завдячуючи яким діагностика і ліквідація можливих несправностей здійснюється якісно і в максимально стиснені строки.

 Офіційний сервіс Citroen

Компанія автомобілі Citroen пропонує систему періодично технічного обслуговування ( ТО) з урахуванням технічних особливостей автомобілів.

ТО включає в себе регулярні планові операції, та деякі додаткові з урахуванням моделі автомобіля, пробігу і року випуску.

Умови експлуатації, а також регламент технічного обслуговування детально описаний у сервісній книжці Citroen. Послідовність системі періодичного техобслуговування власниками автомобілів Citroen гарантовано скрупульозне виконання всіх операцій , передбачених виробником. Гнучка система технічного обслуговування Citroen адаптована до кожного конкретного автомобіля. Ми гарантуємо якість і професіоналізм: при виконанні технічного обслуговування гарантується всіх робіт, передбачених виробником, з відміткою у вигляді штампа у сервісній книжці.

Популярні марки і моделі
VW

PassatGolfJettaGolfTouaregTiguanTouran

Ford

FiestaEdgeKugaFocusFocusFusionEscape

BMW

X1X3X53 series

Mazda

6CX-9CX-5

Suzuki

VitaraSx4

Kia

SportageSorentoNiro

Mitsubishi

ASXOutlanderPajero Sport

Renault

DusterCapturMeganeSanderoLogan

Peugeot

2083083008

Skoda

RapidOctaviaKodiaqKaroq

Mercedes-Benz

SGLACLA

Toyota

CorollaCamryRAV 4



© 2024 Автобазар™- Купити нове авто або продати бу з пробігом в Україні

.
.