Ария Моторс - BMW

Ария Моторс - BMW

м. Львів, вул. Городоцька, 306
понеділок-п'яниця: 9:00 – 19:00;
субота: 9:00 – 15:00;
неділя: вихідний
Сайт компанії

«Арія Моторс» - офіційний дилер BMW у Львові.

Увага повністю зосереджена на неперевершеній якості. Сервіс BMW.

Якість, ефективність та інновації: Три основні складові обслуговування автомобіля, наданого офіційним дилером BMW - компанією «Арія Моторс». Ще до того, як нова модель BMW потрапить у виробництво, інженери концерну розробляють інноваційні, зручні, з врахуванням інтересів водія, особливості обслуговування, які гарантують, що кожен автомобіль BMW буде прекрасно працювати рік за роком. Ми прагнемо показати Вам, що надаємо першокласний сервіс, який забезпечує кращу в цьому класі турботу про Ваш автомобіль, і задоволення за кермом.

Задоволення за кермом гарантовано.

Гарантія BMW. При покупці BMW Ви хочете отримувати задоволення не тільки від автомобіля, але і наданих гарантійних послуг. Для всього автомобіля (за винятком заміни зношених запчастин), оригінальних деталей BMW, а також оригінальних аксесуарів, BMW пропонує гарантію два роки без обмеження пробігу.

Концепція технічного обслуговування від BMW.

У 1982 BMW став першим виробником автомобілів, поклавши кінець незручностей жорстко встановленого часу проведення технічних оглядів і обслуговування, впровадивши нову концепцію, засновану на потребах кожного конкретного автомобіля. Зараз стан швидкозношуваних деталей і рівень рідин вимірюється з використанням давачів і алгоритмів або з урахуванням таких параметрів як втечу і стиль водіння. Рекомендована дата наступного технічного обслуговування відображається на дисплеї кожного разу при включенні автомобіля.

Бортова діагностика Вашого BMW.

Завдяки цифровій бортовій системі діагностики, Ваш BMW здатний самостійно стежити за станом усіх своїх електричних та електронних систем і реєструвати можливі збої до того як виникне проблема. На основі діагностики система, за підтримки комп'ютера, здатна зробити швидкий і точний аналіз помилки. Ця підтримка здійснюється у вигляді прямого інтерактивного з'єднання між Вашим сервісним центром BMW і фахівцями в головному офісі BMW.

KeyReader.

Коли ви привозите автомобіль на сервісну станцію, все, що вам потрібно зробити - це надати Ваш ключ. Всі моделі BMW починаючи з 2000 року, зберігають важливу інформацію про автомобіль - ідентифікаційний номер, пробіг і дату наступного технічного обслуговування - безпосередньо на ключі. В офіційному сервісному центрі BMW цю інформацію зчитують за допомогою електронного пристрою KeyReader. Така система заощаджує час і запобігає виникненню помилок, що дає сервісному центру більше часу на детальне обговорення ваших особистих потреб.

 

Адреса салону та СТО:

м. Львів, вул. Городоцька, 306

тел.: +380 (32) 232-3500

факс: +380 (32) 232-3509

Відділ продажу:

тел.: +380 (32) 232-3501; 232-3502

e-mail: [email protected]

Відділ технічного обслуговування: 

тел.: +380 (32) 232-3505

e-mail: [email protected]

Відділ запасних частин та аксесуарів:

тел.: +380 (32) 232-3504

e-mail: [email protected]

Відділ кузовних робіт та малярний цех:

тел.: +380 (32) 232-3529

e-mail: [email protected]

Популярні марки і моделі
VW

PassatGolfJettaGolfTouaregTiguanTouran

Ford

FiestaEdgeKugaFocusFocusFusionEscape

BMW

X1X3X53 series

Mazda

6CX-9CX-5

Suzuki

VitaraSx4

Kia

SportageSorentoNiro

Mitsubishi

ASXOutlanderPajero Sport

Renault

DusterCapturMeganeSanderoLogan

Peugeot

2083083008

Skoda

RapidOctaviaKodiaqKaroq

Mercedes-Benz

SGLACLA

Toyota

CorollaCamryRAV 4



© 2024 Автобазар™- Купити нове авто або продати бу з пробігом в Україні

.
.