СТО Тачки

СТО Тачки

Рівне, вул. Соборна, 404к
Пн-Вс: с 09:00 до 18:00

СТО "Тачки" — це нова, досконала станція технічного обслуговування із сучасним, якісним та надійним автосервісним обладнанням: автопідйомниками, стендом розвал-сходження 3D, стендом рихтування, фарбувально-сушильною камерою та професійними інструментами кращих світових виробників обладнання для СТО.

У нас Ви отримаєте такі послуги: комплексна мийка прибирання салону поліровка та хімчистка автомобіля шиномонтаж балансування коліс та дисків комп’ютерна діагностика автомобіля діагностика та ремонт ходової частини діагностика та ремонт електрообладнання встановлення автомузики та сигналізації встановлення додаткового обладнання перевірка та заправка кондиціонерів заміна експлуатаційних рідин (масел, гальмівної рідини, рідини для охолодження та інше) заміна фільтрів, ременів ГРМ, свічок запалювання регулювання світла фар розвал-сходження 3D слюсарні роботи кузовні роботи фарбування автомобіля полірування фар

Поки Ваш автомобіль ремонтують, Ви можете комфортно провести час у зоні відпочинку: переглянути телевізор, почитати журнали, випити запашної кави або чаю. Можна скористатися безкоштовним Wi-Fi Інтернетом. Для любителів більярду, пропонуємо окремий зал з професійним дванадцятифутовим столом для російського більярду і телевізором. СТО "Тачки" — для Вас і Вашої тачки!

https://www.facebook.com/stotachki

Популярні марки і моделі
VW

PassatGolfJettaGolfTouaregTiguanTouran

Ford

FiestaEdgeKugaFocusFocusFusionEscape

BMW

X1X3X53 series

Mazda

6CX-9CX-5

Suzuki

VitaraSx4

Kia

SportageSorentoNiro

Mitsubishi

ASXOutlanderPajero Sport

Renault

DusterCapturMeganeSanderoLogan

Peugeot

2083083008

Skoda

RapidOctaviaKodiaqKaroq

Mercedes-Benz

SGLACLA

Toyota

CorollaCamryRAV 4



© 2024 Автобазар™- Купити нове авто або продати бу з пробігом в Україні

.
.