СТО Land Rover, Jaguar "Авто Граф М"

СТО Land Rover, Jaguar "Авто Граф М"

Харків, вул. Велика Панасівська, 29 (вул. Котлова)
Пн-Пт: с 9:00 до 18:00
Сб: с 09:00  до 16:00
Вс: с 10:00 до 16:00
Сайт компанії
AutobookingForm 112
Записатися на СТО

Сервісний центр дилера

Авторизований сервісний центр Land Rover компанії «Авто Граф М» пропонує своїм клієнтам повний спектр послуг із гарантійного, післяпродажного ремонту та технічного обслуговування автомобілів Land Rover, які відповідають стандартам виробника:

Підтримка та стовідсоткова впевненість у виконанні гарантійних зобов'язань заводу-виробника за умови дотримання власником всіх правил експлуатації автомобіля, незалежно від зміни права власності протягом усього гарантійного терміну.

При діагностиці та ремонті використовується найсучасніше обладнання, яке рекомендує автовиробник. При проведенні технічного обслуговування використовуються виключно сертифіковані матеріали провідних світових виробників.

Оригінальні запасні частини та аксесуари Land Rover дозволять Вам подовжити термін експлуатації автомобіля та отримати максимум задоволення від його використання. На всі оригінальні вироби, встановлені в авторизованому сервісному центрі «Авто Граф М», надається гарантія виробника.

Технічний персонал СТО – це кваліфіковані майстри та механіки з великим досвідом роботи. Спеціалісти відмінно знають специфіку можливих несправностей усього модельного ряду Land Rover, що гарантує високу якість обслуговування та ремонтних робіт.

Зручне розташування сервісу: сервісний центр знаходиться поряд з автосалоном. До послуг клієнтів затишна зона очікування.

Вартість нормо-години від 396 грн.

Щоб Ваш автомобіль Land Rover як найдовше залишався у доброму стані, був готовий до найскладніших випробовувань та дарував своєму власнику комфорт класу люкс, сервісне обслуговування слід здійснювати у відповідності до рекомендацій і технологій виробника. У цьому Ви завжди можете довіритися професіоналам в офіційному сервісному центру Land Rover «Авто Граф М» в м. Харкові.

Популярні марки і моделі
VW

PassatGolfJettaGolfTouaregTiguanTouran

Ford

FiestaEdgeKugaFocusFocusFusionEscape

BMW

X1X3X53 series

Mazda

6CX-9CX-5

Suzuki

VitaraSx4

Kia

SportageSorentoNiro

Mitsubishi

ASXOutlanderPajero Sport

Renault

DusterCapturMeganeSanderoLogan

Peugeot

2083083008

Skoda

RapidOctaviaKodiaqKaroq

Mercedes-Benz

SGLACLA

Toyota

CorollaCamryRAV 4



© 2024 Автобазар™- Купити нове авто або продати бу з пробігом в Україні

.
.