СТО Skoda "Джерман Авто Центр"

СТО Skoda "Джерман Авто Центр"

Тернопіль, вул. Об’їзна, 23
ПН - СБ : 9.00 - 18.00
НД: вихідний
Сайт компании
AutobookingForm 112
Записаться на СТО

 Наш автоцентр надає весь спектр послуг, пов’язаних з придбанням та обслуговуванням автомобілів SKODA. Сервісна станція компанії "Джерман Авто Центр" надає повний комплекс послуг з технічного обслуговування і ремонту автомобілів відповідно до вимог виробника.

Новітнє обладнання та кваліфікований персонал дозволяють гарантувати високу якість виконання робіт. и виконуємо повний спектр робіт по обслуговуванню SKODA: від планової діагностики до ремонту основних вузлів автомобіля. Ви можете бути впевненими, що ваш автомобіль буде відремонтовано відповідно високих стандартів і в найкоротші терміни. Гарантійне і післягарантійне обслуговування Оригінальні запчастини Комп'ютерна діагностика всіх систем автомобіля Шиномонтажні та шиноремонтні роботи Додаткове обладнання та аксесуари

В зоні відпочинку клієнтів в «Джерман Авто Центр» Ви можете підключитися до безпровідного Інтернету, скориставшись Wi-Fi з’єднанням, попити кави та отримати додавку інформацію. Ми щиро зацікавлені в тому, щоб ваш автомобіль приносив вам тільки задоволення. Тому ми завжди раді допомогти Вам в рішенні усіх питань, пов’язаних з експлуатацією та ремонтом Вашого автомобіля.

Якщо у Вас виникли питання - Ви можете звернутися до адміністратора сервісної станції тел. +38 (096) 905-25-08

Високий професіоналізм наших працівників, сертифіковане обладнання та постійна наявність оригінальних запчастин дозволяють максимально прискорити процес обслуговування, роблячи його якісним, швидким і вигідним для клієнтів. До Ваших послуг фірмовий сервіс SKODA: • Технічне та гарантійне обслуговування автомобілів Skoda. • Діагностика і ремонт двигуна, ходової частини, коробки передач. • Перевірка паливної системи. • Розвал/сходження коліс. • Комп’ютерна діагностика. • Ремонт електрообладнання, системи автокондиціонування. • Мийка автомобіля та шино монтаж. • Оригінальні запчастини та аксесуари. • Встановлення додаткового обладнання для Вашого автомобіля (автосигналізації, центральні замки, замки MUL-T-LOCK, СONSTRUCT, аудіо-системи, електро-склопідіймачі і т.д.). Ціль нашої компанії – побудова індивідуальних відносин з клієнтом, які передбачають довгострокову співпрацю. Для постійних клієнтів діє програма лояльності, а ті, хто звертається до нас вперше отримують 10% знижку на сервісне обслуговування. Ми робимо все можливе, щоб наші Клієнти отримали максимальне задоволення та комфорт від придбання та експлуатації автомобіля SKODA.

Наша дилерський центр знаходиться за адресою: м. Тернопіль, вул. Об’їзна, 23 [email protected] тел.: (0352) 47-00-07

Популярные марки и модели
VW

PassatGolfJettaGolfTouaregTiguanTouran

Ford

FiestaEdgeKugaFocusFocusFusionEscape

BMW

X1X3X53 series

Mazda

6CX-9CX-5

Suzuki

VitaraSx4

Kia

SportageSorentoNiro

Mitsubishi

ASXOutlanderPajero Sport

Renault

DusterCapturMeganeSanderoLogan

Peugeot

2083083008

Skoda

RapidOctaviaKodiaqKaroq

Mercedes-Benz

SGLACLA

Toyota

CorollaCamryRAV 4



© 2024 Автобазар™– Купить новое авто или продать бу с пробегом в Украине

.
.