Автосервис Порше Центр Дніпро

Автосервис Порше Центр Дніпро

Дніпро, Запорізьке шосе, 37 Д
пн - пт: 09:00 – 19:00
сб : 09:00 – 18:00
нд: вихідний
Сайт компании

Ми надаємо повний комплекс послуг нашим клієнтам по продажу автомобілів Porsche, оригінальним запасним частинам і аксесуарам колекції Porsche Design Driver’s Selection, а також сервісному обслуговуванню і ремонту.

Автосалон має дуже зручне місце розташування за адресою: Запорізьке шосе 37 Д., що дає можливість швидко ознайомитись з модельним рядом автомобілів Porsche, записатись на тест-драйв. Пізнайте оригінальну творчу ідею Porsche, де поєднуються традиції, емоції, швидкість, комфорт і непідробна розкіш - фундаментальна основа створення автомобілів Porsche.

 

У Вашому розпорядженні сучасний технічний центр з обслуговування автомобілів Porsche. Висококваліфікований персонал, що проходить на регулярній основі технічне навчання, в поєднанні з індивідуальним підходом і розумним ставленням до Ваших витрат допоможуть Вам прийняти правильне рішення на користь нашого сервісного центру.

Стабільність основний пріоритет для Porsche.

До своєї основної діяльності - розробки, виробництва і продажу чудових спортивних автомобілів - Porsche бере на себе відповідальність за людей, навколишнє середовище і суспільство, що є одним з ключових завдань і цілей компанії.

Популярные марки и модели
VW

PassatGolfJettaGolfTouaregTiguanTouran

Ford

FiestaEdgeKugaFocusFocusFusionEscape

BMW

X1X3X53 series

Mazda

6CX-9CX-5

Suzuki

VitaraSx4

Kia

SportageSorentoNiro

Mitsubishi

ASXOutlanderPajero Sport

Renault

DusterCapturMeganeSanderoLogan

Peugeot

2083083008

Skoda

RapidOctaviaKodiaqKaroq

Mercedes-Benz

SGLACLA

Toyota

CorollaCamryRAV 4



© 2024 Автобазар™– Купить новое авто или продать бу с пробегом в Украине

.
.