Сервіс Фіат "Ніко Чернівці"

Сервіс Фіат "Ніко Чернівці"

Чернівці, вул. Головна, 265-Н
Пн-Сб з 9-00 до 18-00
Сайт компании

Основним видом діяльності компанії є продаж нових автомобілів FIAT та FIAT Professional, їх гарантійне та технічне обслуговування, продаж оригінальних запасних частин, аксесуарів для автомобілів, автокосметики. Успіх компанії заснований не тільки на продажу автомобілів високої якості, а й комплексу послуг пов’язаних з обслуговуванням автомобілів. Наша програма післяпродажного сервісу також гарантує покупцям високий, якісний рівень обслуговування і після того, як вони придбали свій автомобіль.

З 2015 року компанія «НІКО-Чернівці» є єдиним офіційним дилером FIAT і FIAT Professional в Чернівецькій області.

Компанія пропонує централізовану систему купівлі та обслуговування автомобіля. У перелік послуг входять: консультації досвідчених менеджерів з продажу, оформлення прямої покупки, кредиту або лізингу, гарантійне та післягарантійне обслуговування, сервісні послуги. Безпосередньо в салоні клієнти можуть оформити всі необхідні документи для придбання автомобіля в кредит або для оформлення страховки на придбане авто.

Станція технічного обслуговування комплексу оснащена новітнім обладнанням, що дозволяє надавати послуги з ремонту автомобілів FIAT різного рівня складності. Відділ запасних частин — невід’ємна частина СТО. Його працівники здійснюють продаж запасних частин, автомобільних аксесуарів та автокосметики, у разі необхідності організовують замовлення та доставку відсутніх на складі запасних частин у найкоротший термін.

СТО компанії «НІКО-Чернівці» гарантує відповідність ремонтних послуг вимогам імпортера та виробником автомобілів. На всі виконані роботи та встановлені запасні частини надається гарантія. Таким чином, компанія надає весь комплекс послуг, консультації по покупці, вибору автомобіля, забезпечення гарантійного та післягарантійного обслуговування.

 

Популярные марки и модели
VW

PassatGolfJettaGolfTouaregTiguanTouran

Ford

FiestaEdgeKugaFocusFocusFusionEscape

BMW

X1X3X53 series

Mazda

6CX-9CX-5

Suzuki

VitaraSx4

Kia

SportageSorentoNiro

Mitsubishi

ASXOutlanderPajero Sport

Renault

DusterCapturMeganeSanderoLogan

Peugeot

2083083008

Skoda

RapidOctaviaKodiaqKaroq

Mercedes-Benz

SGLACLA

Toyota

CorollaCamryRAV 4



© 2024 Автобазар™– Купить новое авто или продать бу с пробегом в Украине

.
.