Автосервис Сузуки "Опад"

Автосервис Сузуки "Опад"

Житомир проспект Незалежності, 57
Пн.-пт.: з 09:00 до 18:00
Нд.: вихідний
Сайт компании

Наша головна мета - надійність і безпека Вашого автомобіля, Ваш комфорт і впевненість у будь-яких ситуаціях. Наше СТО являє собою сучасний сервісний центр, який може обслуговувати до 35 автомобілів в день.

На СТО встановлено п'ять підйомників провідних фірм-виробників автосервісного устаткування - двостоякові Rotary для загальноремонтних робіт і ножичний Saturnus для забезпечення установки кутів коліс, а також підйомник для мотоциклів з затискною клемою для колеса і краном.

Регулювання кутів установки коліс проводиться за допомогою установки Hofmann, що має в базі даних автомобілі усіх марок світових виробників з технологією виконання регулювань по кожній моделі.

Комп'ютерна діагностика проводиться за допомогою спеціального обладнання SUZUKI SDT-II нового покоління, яке дозволяє виявити всі негаразди не тільки в управлінні двигуном, але і в інших навігаційних системах - ABS, ESP, підігріві сидінь, кодуванні іммобілайзірів і навіть перепрограммировании блоків управління двигуном. Капітальний ремонт двигунів відбувається з використанням найбільш передового обладнання.

Ремонтні роботи виконуються у суворому дотриманні вимог заводу виробника і з застосуванням спеціального інструменту, який постійно поповнюється з виведенням на ринок нових моделей автомобілів Suzuki.

ДО ВАШИХ ПОСЛУГ: комплексна діагностика двигунів ультразвукова чистка інжекторів поточний ремонт агрегатів, вузлів і систем автомобіля діагностика, технічне обслуговування і ремонт ходової частини автомобіля Suzuki з використанням спеціального інструменту і діагностичного устаткування, рекомендується заводом-виробником проточка гальмівних дисків на автомобілі спеціальним технологічним обладнанням шиномонтаж і балансування коліс регулювання кутів установки коліс на комп'ютерному стенді з застосуванням постійно оновлюваною базою даних заводу виробника діагностика і заправка автомобільних кондиціонерів коригування геометрії світла фар обслуговування і ремонт мотоциклів Suzuki встановлення додаткового обладнання (тонування, CD, DVD, монтаж електронної і механічної охоронної системи, навігації, шумоізоляції салону, комплектів гучного зв'язку, паркувальних систем та ін) мийка автомобілів, вузлів і агрегатів, хімчистка салону, нанесення захисного шару на лакофарбове покриття автомобіля губкою «СТО ПЛЮС» оригінальні запасні частини від виробника в широкому асортименті зі складу прийом замовлень на поставку оригінальних запасних частин.

Популярные марки и модели
VW

PassatGolfJettaGolfTouaregTiguanTouran

Ford

FiestaEdgeKugaFocusFocusFusionEscape

BMW

X1X3X53 series

Mazda

6CX-9CX-5

Suzuki

VitaraSx4

Kia

SportageSorentoNiro

Mitsubishi

ASXOutlanderPajero Sport

Renault

DusterCapturMeganeSanderoLogan

Peugeot

2083083008

Skoda

RapidOctaviaKodiaqKaroq

Mercedes-Benz

SGLACLA

Toyota

CorollaCamryRAV 4



© 2024 Автобазар™– Купить новое авто или продать бу с пробегом в Украине

.
.