СТО MITSUBISHI "АВТОМИР-ВІННИЦЯ

СТО MITSUBISHI "АВТОМИР-ВІННИЦЯ

Вінниця, Немирівське шосе, 94А
Пн. - Пт. 9:00 - 18:00
Сб.  9:00 - 17:00
Нд.  Вих.
Сайт компании

Компанія ТОВ "Автомир-Вінниця" - офіційний дилер Mitsubishi Motors в Вінницькій області, працює на українському ринку з 2007 року. Основним видом діяльності компанії є продаж нових автомобілів Mitsubishi, їх гарантійне та технічне обслуговування, продаж оригінальних запасних частин, та аксесуарів. Торгово-сервісний комплекс складається з салону (шоу-рум) нових автомобілів, відділу прийняття замовлень, магазину запчастин та аксесуарів, станції технічного обслуговування, зони відпочинку, складських приміщень, офісних приміщень, паркувальних майданчиків. Загальна площа торгово-сервісного центру складає близько 1740 м кв., з яких 442 м кв. належать автосалону.

СТО "АВТОМИР-ВІННИЦЯ" - СЕРВІС ЯКОМУ ДОВІРЯЮТЬ! Станція технічного обслуговування, обладнана новітнім обладнанням, що дозволяє надавати послуги будь-якої складності з ремонту автомобілів Mitsubishi. Гарантійне, діагностичне та технічне обслуговування в авторизованому сервісному центрі здійснюється в суворій відповідності з високими стандартами імпортера. Персональний сервіс-менеджер надасть консультаційні послуги та позбавить Вас від клопотів, пов'язаних з обслуговуванням авто від етапу подання замовлення до кінцевого етапу його виконання.

Відділ запасних частин - невід'ємна частина СТО. Його працівники здійснюють продаж запасних частин, автомобільних аксесуарів та автокосметики, у разі необхідності організовують замовлення та доставку відсутніх на складі запасних частин у найкоротший термін, а оригінальні аксесуари та послуги тюнінгу дадуть можливість зробити індивідуальним авто кожного нашого клієнта. Сервіс найвищого рівня це - наша візитна картка!

НАШІ ПОСЛУГИ РЕАЛІЗАЦІЯ ОРИГІНАЛЬНИХ ЗАПАСНИХ ЧАСТИН КОМПЮТЕРНА ДІАГНОСТИКА МИЙКА ТА ПОЛІРУВАННЯ ФАРБУВАННЯ КУЗОВНИЙ РЕМОНТ ВСТАНОВЛЕННЯ СИГНАЛИЗАЦІЇ БАЛАНСУВАННЯ ТА ШИНОМОНТАЖ ХІМЧИСТКА САЛОНУ АВТОМОБІЛЯ РЕМОНТ ВСІХ СИСТЕМ АВТОМОБІЛЯ РАЗВАЛ-СХОДЖЕННЯ РЕМОНТ ХОДОВОЇ ​ ПЕРЕВАГИ СЕРВІСА MITSUBISHI ВІД "АВТОМИР-ВІННИЦЯ" ГАРАНТІЯ ЯКОСТІ СПЕЦІАЛІСТИ-ПРОФЕСІОНАЛИ ПРОФЕСІЙНЕ УСТАТКУВАННЯ ​ Ми впевнені в якості наших робіт та професіоналізмі наших співробітників і тому даємо гарантію на всі виконані нами роботи. Наш досвід роботи та стрімкий розвиток компанії, свідчать про роботу професійної команди.

Популярные марки и модели
VW

PassatGolfJettaGolfTouaregTiguanTouran

Ford

FiestaEdgeKugaFocusFocusFusionEscape

BMW

X1X3X53 series

Mazda

6CX-9CX-5

Suzuki

VitaraSx4

Kia

SportageSorentoNiro

Mitsubishi

ASXOutlanderPajero Sport

Renault

DusterCapturMeganeSanderoLogan

Peugeot

2083083008

Skoda

RapidOctaviaKodiaqKaroq

Mercedes-Benz

SGLACLA

Toyota

CorollaCamryRAV 4



© 2024 Автобазар™– Купить новое авто или продать бу с пробегом в Украине

.
.