СТО Suzuki «ТерКо Авто Інтернешнл"

СТО Suzuki «ТерКо Авто Інтернешнл"

Тернопіль, вул. Об'їзна, 23
Пн.- Пт.: з 09:00 до 18:00
Сб.: 09:00-14.00
Нд.: вихідний
Сайт компании
AutobookingForm 112
Записаться на СТО

«ТерКо Авто Інтернешнл» - офіційний дилерський центр Suzuki в тернопільському регіоні, діяльність якого здійснюється в рамках концепції 3-S комплексу (продаж, сервіс, запчастини), що надає повний спектр основних і супутніх послуг в одному місці. Чому «ТерКо Авто Інтернешнл» • Автомобілі на будь-який смак.

Наш салон радий запропонувати Вам все офіційні моделі автомобілів Suzuki в Україні: компактний кросовер Vitara, потужний позашляховик Grand Vitara, стильний і динамічний SX4. Перед покупкою нового автомобіля Ви можете пройти кілька форматів тест-драйву, відчути всю харизму і енергію автомобілів Suzuki, а наші фахівці обов'язково розкажуть про їх характеристики і можливості. • Висококваліфікований персонал. Наших співробітників відрізняє високий професіоналізм і компетентність, чудове знання ринку і фантастична закоханість в автомобілі Suzuki.

Весь технічний персонал «ТерКо Авто Інтернешнл» регулярно проходить підготовку і навчання за стандартами Suzuki для того, щоб постійно підтримувати ідеальний стан Вашого автомобіля. • Першокласний сервіс. Наш офіційний сервісний центр здійснює післяпродажне обслуговування, планове ТО, а також будь-які види гарантійного та післягарантійного ремонту автомобілів Suzuki. • Комплексне обслуговування. Ми пропонує своїм клієнтам повний комплекс вигідних умов, пов'язаних з продажем, кредитуванням, страхуванням і обслуговуванням автомобіля Suzuki. • Індивідуальні рішення.

Компанія «ТерКо Авто Інтернешнл» пропонує для Вашого Suzuki широкий вибір запасних частин, аксесуарів і додаткового устаткування, які можливо встановити на нашій авторизованій сервісній станції. Вся модельна лінійка автомобілів Suzuki з можливістю проходження тест-драйву, висококваліфікований персонал з індивідуальним підходом до кожного клієнта, затишна зона відпочинку, доступ до Wi-Fi, дитяча зона розваги, завжди ароматну каву подарують Вам незабутнє задоволення і зроблять Ваше перебування у нас по- справжньому комфортним і цікавим.

Популярные марки и модели
VW

PassatGolfJettaGolfTouaregTiguanTouran

Ford

FiestaEdgeKugaFocusFocusFusionEscape

BMW

X1X3X53 series

Mazda

6CX-9CX-5

Suzuki

VitaraSx4

Kia

SportageSorentoNiro

Mitsubishi

ASXOutlanderPajero Sport

Renault

DusterCapturMeganeSanderoLogan

Peugeot

2083083008

Skoda

RapidOctaviaKodiaqKaroq

Mercedes-Benz

SGLACLA

Toyota

CorollaCamryRAV 4



© 2024 Автобазар™– Купить новое авто или продать бу с пробегом в Украине

.
.