Тойота Сервіс Миколаїв «КиТ-Т»

Тойота Сервіс Миколаїв «КиТ-Т»

Миколаїв 54028, Херсонське шосе, 109
Пн-Пт: 09:00 - 18:00
Сб: 10:00 - 17:00
Нд: вихідний день
Сайт компании
AutobookingForm 112
Записаться на СТО

Тойота Центр Миколаїв «КіТ-Т» - офіційний дилер Тойота в Миколаєві, є сучасним 3S-концептуальним (Sale - продажу, Service - сервіс, Spareparts - запчастини) автомобільним центром Тойота в м.Миколаєві, який відповідає всім високим корпоративним стандартам Toyota. У салоні представлений повний модельний ряд автомобілів марки Toyota. На території дилерського центру розташовані станція технічного обслуговування, що надає послуги з гарантійного і післягарантійного обслуговування автомобілів, а також широка база оригінальних запасних частин і аксесуарів, малярна ділянка, ділянка кузовних робіт, автомобільна мийка. К

упуючи автомобіль в нашому дилерському центрі «Тойота Центр Миколаїв», Ви отримаєте наступні переваги: легальність і чесність угоди; автомобілі японського якості; заводська гарантія, яка діє 3 роки або 100 тис. км пробігу; ремонт автомобілів за стандартами Toyota; офіційна сервісна історія; служба допомоги в дорозі Toyota Assistance; унікальна клієнтська служба; великий вибір оригінальних запасних частин; кредитні програми; можливість тест-драйву всього модельного ряду.

Офіційний дилерський центр Тойота Центр Миколаїв «Кіт-Т» надасть Вам можливість отримати справжню насолоду від володіння автомобілями марки Toyota, починаючи з моменту їх придбання і до моменту їх подальшого продажу. Ми цінуємо кожного клієнта і щодня строго дотримуємося основного правила - «Клієнт - понад усе». Особисто для Вас це означає, що кожен раз, сідаючи в крісло водія автомобіля марки Toyota і запускаючи двигун, Ви будете почувати себе повністю впевненими, знаючи, що автомобіль, за кермом якого Ви сидите, спроектовано та виготовлено згідно з найвищими нормативами контролю якості та надійності. Для компанії «Тойота» якість - це не обіцянка, а стиль життя!

Популярные марки и модели
VW

PassatGolfJettaGolfTouaregTiguanTouran

Ford

FiestaEdgeKugaFocusFocusFusionEscape

BMW

X1X3X53 series

Mazda

6CX-9CX-5

Suzuki

VitaraSx4

Kia

SportageSorentoNiro

Mitsubishi

ASXOutlanderPajero Sport

Renault

DusterCapturMeganeSanderoLogan

Peugeot

2083083008

Skoda

RapidOctaviaKodiaqKaroq

Mercedes-Benz

SGLACLA

Toyota

CorollaCamryRAV 4



© 2024 Автобазар™– Купить новое авто или продать бу с пробегом в Украине

.
.