СТо Volvo "Нордік Моторс"

СТо Volvo "Нордік Моторс"

Рівне, вул. Київська, 101 А
Пн-Пт: 09-00 - 18-00

ПП «Нордік Моторс» - офіційний дилер Volvo у Рівненському регіоні, а також із зоною впливу у всіх областях Західної України. Сертифікована за всіма міжнародними стандартами сервісна станція на 5-ть робочих постів з постом авто мийки пропонує власникам автомобілів Volvo повний спектр послуг по гарантійному та сервісному обслуговуванню автомобілів Volvo, в тому числі послугу по відновлювальному ремонту автомобіля після ДТП.

Всі працівники підприємства, від керівників відділів до механіків СТО, регулярно проходять спеціалізовані тренінги, які проводяться представництвами автомобільних компаній, які довірили нам право представляти їх інтереси на українському ринку.

Комфортний автосалон та сучасне СТО Автоцентру «Нордік Моторс» , а також високо-кваліфікований персонал, дозволяють нам з впевненістю говорити про найвищу якість наданих нами послуг. Всі клієнти автосалону «Нордік Моторс» та бренда Volvo завжди отримують гарантію найвищого рівня всіх наданих послуг, гарантію безпеки, надійності і комфорту на дорозі.

Відділ сервісного обслуговування: тел.(0362) 64-20-84 моб.(067)360-31-02

Email: [email protected]

Популярные марки и модели
VW

PassatGolfJettaGolfTouaregTiguanTouran

Ford

FiestaEdgeKugaFocusFocusFusionEscape

BMW

X1X3X53 series

Mazda

6CX-9CX-5

Suzuki

VitaraSx4

Kia

SportageSorentoNiro

Mitsubishi

ASXOutlanderPajero Sport

Renault

DusterCapturMeganeSanderoLogan

Peugeot

2083083008

Skoda

RapidOctaviaKodiaqKaroq

Mercedes-Benz

SGLACLA

Toyota

CorollaCamryRAV 4



© 2024 Автобазар™– Купить новое авто или продать бу с пробегом в Украине

.
.