Mitsubishi "Закарпат-Авто"

Mitsubishi "Закарпат-Авто"

вул. Лавківська, 1/Б, Мукачево
Пн-Пт - з 9.00 до 18.00 
Сб. - з 8.00 до 15.00
Нд. - Вихідний
Сайт компании

Компанія "Закарпат-Авто" - офіційний дилер Mitsubishi Motors в Закарпатській області, працює на українському ринку з травня 2005 року. Головним видом діяльності компанії є продаж нових автомобілів Mitsubishi, їх гарантійне та технічне обслуговування, продаж оригінальних запасних частин, аксесуарів та автокосметики. Торгово-сервісний комплекс знаходиться за адресою: м. Мукачеве, вул. Лавківська 1/Б, складається з салону нових автомобілів, відділу прийняття замовлень, магазину запчастин та аксесуарів, станції технічного обслуговування, зони відпочинку, складських приміщень, офісних приміщень, паркувальних майданчиків. Сервіс найвищого рівня це - наша візитна картка!

Станція технічного обслуговування обладнана новітнім обладнанням, що дозволяє надавати послуги будь-якої складності з ремонту автомобілів Mitsubishi. Гарантійне, діагностичне та технічне обслуговування в авторизованому сервісному центрі здійснюється в суворій відповідності з високими стандартами імпортера.

Персональний сервіс-менеджер надасть консультаційні послуги та позбавить Вас від проблем, пов'язаних з обслуговуванням авто від етапу подання замовлення до кінцевого етапу його виконання. Відділ запасних частин - невід'ємна частина СТО. Його працівники здійснюють продаж запасних частин, автомобільних аксесуарів та автокосметики, у разі необхідності організовують замовлення та доставку відсутніх на складі запасних частин в найкоротший термін, а оригінальні аксесуари та послуги тюнінгу дадуть можливість зробити індивідуальним авто кожного нашого клієнта.

Ми впевнені в якості наших робіт та професіоналізмі працівників і тому даємо гарантію 6 місяців на всі виконані роботи. Наш досвід роботи і стрімкий розвиток компанії, свідчать про роботу професійної команди. Ми працюємо заради наших клієнтів!

Популярные марки и модели
VW

PassatGolfJettaGolfTouaregTiguanTouran

Ford

FiestaEdgeKugaFocusFocusFusionEscape

BMW

X1X3X53 series

Mazda

6CX-9CX-5

Suzuki

VitaraSx4

Kia

SportageSorentoNiro

Mitsubishi

ASXOutlanderPajero Sport

Renault

DusterCapturMeganeSanderoLogan

Peugeot

2083083008

Skoda

RapidOctaviaKodiaqKaroq

Mercedes-Benz

SGLACLA

Toyota

CorollaCamryRAV 4



© 2024 Автобазар™– Купить новое авто или продать бу с пробегом в Украине

.
.