СТО Nissan "Альянс-А"

СТО Nissan "Альянс-А"

Івано-Франківськ, Калуське шосе, 2К
Пн-Пт - з 9.00 до 18.00
Сб. з 8.00 до 15.00
Нд. - вихідний
Сайт компании

В автоцентрі «Альянс-А» здійснюються малярні і кузовні роботи будь-якої складності на спеціальному сучасному італійському обладнанні: фарбувально-сушильна камера, зона підготовки, інфрачервоні сушки. У своїй роботі майстри автоцентру використовують лакофарбові (на водяній основі) та витратні матеріали фірм, котрі добре показали себе на ринку і рекомендовані провідними світовими автовиробниками:PPG і 3M.

Лакофарбові матеріали, що використовують у автоцентрі «Альянс-А», включають в себе повну гаму продукції — від шпаклівки до прозорих лаків, призначених для нанесення на будь-які поверхні автомобілів: алюміній, оцинковану або звичайну сталь, пластмасові деталі і старе лакофарбове покриття. Підбір фарб здійснюється спектрофотометром на спеціалізованому обладнанні. Все це дозволяє домогтися заводської якості лакофарбового покриття та колірної відповідності. Використовувані технології забарвлення гарантують корозійну стійкість та збереження довготривалого блиску кузова автомобіля. Ремонт кузова в автоцентрі «Альянс-А» — це високотехнологічний процес.

Тут вам максимально відновлять геометрію кузова та повністю усунуть всі пошкодження автомобіля на обладнанні GLOBALJIG (Італія) та GYS (Франція). Загальний спектр робіт малярно-кузовної дільниці - капітальний ремонт, відновлення та фарбування пластикових деталей автомобіля (бампер, накладки і т. д.); - пайка пластмас; - відновлення кузова після пошкодження; - заміна будь-яких приварних елементів; - діагностика лакофарбового покриття; - зварювання алюмінію та нержавіючої сталі; - підготовка до фарбування з дотриманням сучасних технологій; - професійне полірування; - підготовка перед продажем.

Роботи в автоцентрі «Альянс-А» виконують грамотні, висококласні спеціалісти, які знаються на новітніх технологіях, методах кузовного ремонту, підготовки та якісного фарбування автомобілів. Наші фахівці регулярно відвідують профільні семінари та підвищують свою кваліфікацію, щоб бути в курсі всіх технологічних новинок і застосовувати здобуті знання на практиці. Діє гнучка система знижок та індивідуальний підхід до клієнта!

Популярные марки и модели
VW

PassatGolfJettaGolfTouaregTiguanTouran

Ford

FiestaEdgeKugaFocusFocusFusionEscape

BMW

X1X3X53 series

Mazda

6CX-9CX-5

Suzuki

VitaraSx4

Kia

SportageSorentoNiro

Mitsubishi

ASXOutlanderPajero Sport

Renault

DusterCapturMeganeSanderoLogan

Peugeot

2083083008

Skoda

RapidOctaviaKodiaqKaroq

Mercedes-Benz

SGLACLA

Toyota

CorollaCamryRAV 4



© 2024 Автобазар™– Купить новое авто или продать бу с пробегом в Украине

.
.