Audi Center Запорожье

Audi Center Запорожье

Запорожье
Пн - Сб: 09:00 - 18:00
Сайт компании

Автомобілі Audi відповідають самим високим стандартам якості, безпеки та надійності. Проведення планового технічного обслуговування (ТО) допоможе Вам максимально зберегти кошти, інвестовані Вами в автомобіль, та також посприяє тривалому терміну служби автомобіля, підвищенню надійності та безпеки і дозволить вам сконцентруватися на отриманні задоволення від водіння. Технічне оснащення сервісних станцій, наявність спеціального обладнання та інструмента, в купі з кваліфікованими спеціалістами офіційних сервісних центрів Audi, дозволяють зменшити час на технічне обслуговування та значно знизити витрати на підтримку Вашого Audi в бездоганному робочому стані.

Ми проінформуємо Вас, коли настане час наступного технічного сервісного обслуговування та техогляду Вашого Audi, який складає один рік або 15 000 километрів пробігу, в залежності від того, що настане раніше.

Повний перелік робіт і запасних частин до технічного обслуговування, рекомендованих заводом виробником, наведений у розділі «Технічне обслуговування» в сервісній книжці до Вашого Audi.

Ауди Центр Запорожье официальный дилерский центр в Запорожском регионе, продает автомобили Audi и предоставляет услуги по сервисному обслуживанию авто. А также реализует оригинальные аксессуары Audi.

Плановое обслуживание, Ремонт двигателя, Развал-схождение, Ремонт ходовой, Ремонт рулевой системы, Ремонт тормозной системы, Замена масла, Компьютерная диагностика, Автоэлектрик, Заправка кондиционеров, Шиномонтаж, Кузовные работы, Сварочные работы, Рихтовочные работы, Малярные работы, Покраска, Ремонт КПП, Тюнинг, Генераторы, стартеры, Установка ГБО, Шумоизоляция, Виброизоляция, Автосвет, Автостекло, Автозвук, Сигнализация, Электрика, Электроника

Популярные марки и модели
VW

PassatGolfJettaGolfTouaregTiguanTouran

Ford

FiestaEdgeKugaFocusFocusFusionEscape

BMW

X1X3X53 series

Mazda

6CX-9CX-5

Suzuki

VitaraSx4

Kia

SportageSorentoNiro

Mitsubishi

ASXOutlanderPajero Sport

Renault

DusterCapturMeganeSanderoLogan

Peugeot

2083083008

Skoda

RapidOctaviaKodiaqKaroq

Mercedes-Benz

SGLACLA

Toyota

CorollaCamryRAV 4



© 2024 Автобазар™– Купить новое авто или продать бу с пробегом в Украине

.
.