СТО Глобал Автоград

СТО Глобал Автоград

Мукачево, вул. Автомобілістів, 3
Графік роботи СТО:

Пн.-Пт 9.00-18.00
Сб.9.00-14.00
Нед. вихідний
Сайт компании

«Глобал автоцентр» - концептуальний автоцентр Ford.

Просторий шоу-рум компанії площею 289 квадратних метрів розрахований на сім автомобілів. Висококваліфікованим працівникам автоцентра завжди допоможуть у виборі конкретної моделі та оформленні кредиту та страхування.

Всі продані компанією автомобілі проходять належне сервісне обслуговування на сучасній СТО площею 297 квадратних метрів, що нараховує 6 постів та оснащена спеціальним обладнанням, яке дозволяє виконувати весь спектр послуг по обслуговуванню авто.

Cервіс Ford - незмінна якість

При покупці нового Ford Ви автоматично отримуєте підтримку одного з найбільших автомобільних виробників з розвиненою національною мережею дилерів - для Вашої максимальної зручності. Якщо Вам потрібна допомога досвідчених, спеціально підготовлених компанієюFord фахівців, якісні фірмові запчастини Ford, найвищий рівень обслуговування клієнтів і чудове співвідношення ціна/якість, Вам підійде лише одне місце - дилерський пункт Ford.

Переваги фірмового техобслуговування Ford
Інженерами Ford розроблені спеціальні методи проведення обслуговування автомобілівFord, завдяки яким діагностика та усунення можливих несправностей виконується швидко та на самому високому рівні. Прфесіонали компанії Ford та її офіційних дилерів пройшли спеціальне навчання. Тільки вони знають всі конструктивні особливості Вашого авто. Техобслуговування в сервісних центрах Ford є найкращою гарантією того, що всі предбачені операції з перевірки та ремонту будуть виконані якісно та в повному обсязі, забезпечуючи тим самим відмінні експлуатаційні характеристики Вашого авто. Спеціалісти фірмових центрів Ford використовують сучасне високотехнологічне обладнання, тільки оригінальні матеріали та запчастини, виготовлені спеціально для Вашого авто та розраховані на тривалий термін експлуатації.

Обслуговування у офіційного дилера Ford збільшує вартість Вашого авто у випадку перепродажу. Сервісна книжка, в якій представлені штампи офіційних дилерів Ford - кращий доказ якісного обслуговування автомобіля.

Пропозиції по техобслуговуванню автомобіля Ford
Перелік робіт, а також графік проходження планового техобслуговування та заміни витратних матеріалів розроблені на основі документів компанії Ford: „Керівництво з експлуатації", „Керівництво з гарантії та сервісного обслуговування", „Сервісна книжка". Сервісний інтервал та періодичність заміни певних деталей залежить від кліматичних та екологічних умов, якості пального та особливостей експлуатації автомобіля. Тому в деяких випадках може виникнути необхідність частішої заміни деяких деталей.

Компанія "ГЛОБАЛ автоград" розташована за адресою:
м.Мукачево, Автоград, вул. Автомобілістів, 3
Телефон: (03131) 380-30

Графік роботи відділу продаж:

Пн.-Пт 9.00-18.00
Сб.9.00-16.00

Графік роботи СТО:

Пн.-Пт 9.00-18.00
Сб.9.00-14.00

 

Популярные марки и модели
VW

PassatGolfJettaGolfTouaregTiguanTouran

Ford

FiestaEdgeKugaFocusFocusFusionEscape

BMW

X1X3X53 series

Mazda

6CX-9CX-5

Suzuki

VitaraSx4

Kia

SportageSorentoNiro

Mitsubishi

ASXOutlanderPajero Sport

Renault

DusterCapturMeganeSanderoLogan

Peugeot

2083083008

Skoda

RapidOctaviaKodiaqKaroq

Mercedes-Benz

SGLACLA

Toyota

CorollaCamryRAV 4



© 2024 Автобазар™– Купить новое авто или продать бу с пробегом в Украине

.
.