СТО "HONZA AUTO"
Сайт компании

- Тонування, шумоізоляція.

Шумоізоляція – важлива процедура для покращення акустичного комфорту при пересуванні авто дорогами України. Навіть в автомобілях преміум сегменту виробники не завжди приділяють необхідну увагу належній шумо та віброізоляції салону.Звернувшись до нас Ви маєте можливість виправити недоліки пов’язані із глобальними тенденціями по здешевленню вартості виробництва авто.

- Чіп тюнінг.

Чіпування спрямоване на збільшення потужності авто або на зменшення витрат пального. Встановлення на автомобілі спеціального пристрою, який дозволить власнику самостійно перепрограмовувати автомобіль.Можливі інші варіанти в залежності від типу автомобіля.

- Антигравійна обробка.

Ми пропонуємо кілька варіантів плівки.Економ варіант, або так зване “ламінування” дозволить захистити Ваше авто від незначних механічних впливів, смоли, подряпин та комах. Ефективне для захисту автомобіля на короткостроковий період (1-2 роки). У своїй роботі ми використовуємо ламінувальну плівку KPMF.Плівка «Преміум» - анти гравійна плівка XPEL ULTIMATE. Плівки ефективно захищають від механічних пошкоджень, важко піддаються зовнішнім впливам, не жовтіють.

- ГБО.

ELPIGAZ - провідний світовий виробник і постачальник газобалонного автомобільного устаткування, систем постачання газу, резервуарів LPG, резервуарів для пневматики і компресорів.

Популярные марки и модели
VW

PassatGolfJettaGolfTouaregTiguanTouran

Ford

FiestaEdgeKugaFocusFocusFusionEscape

BMW

X1X3X53 series

Mazda

6CX-9CX-5

Suzuki

VitaraSx4

Kia

SportageSorentoNiro

Mitsubishi

ASXOutlanderPajero Sport

Renault

DusterCapturMeganeSanderoLogan

Peugeot

2083083008

Skoda

RapidOctaviaKodiaqKaroq

Mercedes-Benz

SGLACLA

Toyota

CorollaCamryRAV 4



© 2024 Автобазар™– Купить новое авто или продать бу с пробегом в Украине

.
.