Житомир АгроТех

Житомир АгроТех

Житомир, Проспект Миру 45-В
Тест-драйв
Trade-in
Перейти на сайт

Информация об автосалоне Житомир АгроТех

Який технічний засіб приходить першим на думку, коли ми говоримо про фермерство та сільське господарство? Вірно, це трактор! Надійна машина, яка згодиться для різноманітних задач, що постійно виникають у власному господарстві. Компанія «Житомир АгроТех» займається постачанням та реалізацією тракторів різних видів та комплектуючих до них за найнижчими цінами в Житомирській області. Наші клієнти – це звичайні фермери, сільськогосподарські підприємства малого, середнього та великого розміру, колгоспи. З нами вигідно та надійно співпрацювати. Завітайте до нашого офісу у місті Житомир та переконайтесь в цьому самі.  

Якісні трактори та навісне обладнання  

 Асортимент продукції компанії «Житомир АгроТех» включає в себе:

- генератори;

- мототрактори «Булат»;

- мінітрактори;

- причіпне обладнання.

В нас ви знайдете великий вибір мінітракторів з Південної Кореї та Китаю. Це недорогі, але потужні машини, що прослужать не один сезон у вашому господарстві. На все обладнання компанія «Житомир АгроТех» надає гарантію, рекомендовану заводами-виробниками. Ми впевнені у високій якості продукції, що пропонуємо на сайті, бо вже не перший рік співпрацюємо з цими виробничими компаніями і постачаємо їхню техніку в Україну.  

 Китайські мінітрактори  

«Житомир АгроТех» є ексклюзивним дилером китайських мінітракторів в своєму регіоні. Українські фермери сьогодні починають по-іншому дивитися на техніку з Китаю, позитивно оцінюючи її вдале поєднання привабливої ціни та доброї якості, непоганого зовнішнього виду та зручності експлуатації. Китайський мінітрактор багато в чому вже не поступається своїм великим українським «братам», він здатен виконувати безліч функцій:

- збирати врожай;

- орати, косити та культивувати;

- перевозити важкі вантажі;

- робити інші фермерські справи.

Така багатофункціональність обумовлена великою кількістю додаткового навісного обладнання, що розширює можливості техніки. Спеціальне обладнання з універсальною системою кріплення підходить до різних моделей тракторів, що дозволяє вам зекономити на комплектуючих під час придбання нового пристрою. Серед навісного обладнання можна виділити:

- плуги;

- копалки;

- культиватори;

- косарки;

- причепи;

- фрези та інше.

Замовляючи китайський мінітрактор в компанії «Житомир АгроТех», ви отримуєте оригінальну техніку від виробника за мінімальними цінами. На трактори з Китаю гарантійний термін сягає один рік. Але ми впевнені, що при правильному використанні вони прослужать у вас набагато довше.  

«Житомир АгроТех» – надійний партнер українського фермера  

Крім постачання якісних і недорогих тракторів з Азії та комплектуючих до них, ми також займаємося технічним обслуговуванням сільськогосподарських засобів. В нас є сервісна бригада, що готова в коротший термін виконати ремонтні роботи будь-якої складності та полагодити обладнання. Ми розуміємо, як може вплинути вихід з ладу трактора під час збору врожаю, тому виконуємо всі роботи максимально професійно та швидко.

Компанія «Житомир АгроТех» робить великий акцент на зручності свого сервісу. Ми доставляємо замовлення власним транспортом – ви можете не турбуватися про стан техніки, яку до вас привезуть. До того ж, доставка абсолютно безкоштовна. Ви сплачуєте лише за трактор і після того, як отримаєте його та впевнитись у працездатності. Жодних ризиків та незручностей.

Популярные марки и модели
VW

PassatGolfJettaGolfTouaregTiguanTouran

Ford

FiestaEdgeKugaFocusFocusFusionEscape

BMW

X1X3X53 series

Mazda

6CX-9CX-5

Suzuki

VitaraSx4

Kia

SportageSorentoNiro

Mitsubishi

ASXOutlanderPajero Sport

Renault

DusterCapturMeganeSanderoLogan

Peugeot

2083083008

Skoda

RapidOctaviaKodiaqKaroq

Mercedes-Benz

SGLACLA

Toyota

CorollaCamryRAV 4




© 2024 Автобазар™– Купить новое авто или продать бу с пробегом в Украине

.
.